Чергова ротація поліцейських Полтавщини на схід

Версія для друкуВерсія для друку

Чергова ротація поліцейських Полтавщини на схід

Правоохоронці Полтавщини вкотре їдуть на схід України. Цього разу в зону проведення операції Об’єднаних сил вирушили пів сотні поліцейських. Більшість спецпризначинців у зоні ООС будуть не вперше й мають досвід роботи на Донеччині та Луганщині. Бійці батальйону «Полтава» нестимуть службу на трьох блокпостах у Луганській області.

«Ви вирушаєте на схід охороняти наші кордони та допомагати військовим. Основне завдання – забезпечення громадського порядку на блокпостах, контроль транспортних засобів, які виїжджають на підконтрольну територію України, перевірка громадян та розкриття й попередження злочинів. Крім блокпостів, здійснюватимуть і патрулювання в містах Луганщини. Там задіяно  два автопатрулі», – сказав заступник начальника Головного управління Національної поліції у Полтавській області Денис Захарченко.

Підтримати поліцейських прийшли побратими, представники районних держадміністрацій, друзі та родичі. Правоохоронців відзначили грамотами й подяками Котелевської та Шишацької райдержадміністрацій. Шишацька громада зібрала для бійців продуктові набори та ліки.

«До нас звернулися волонтери, щоб ми зібрали для хлопців продукти та ліки. Переважно це протизастудні та дезінфікуючі препарати. До збору долучилися працівники РДА. Після оголошення в районній газеті відгукнулися й місцеві жителі, здали чимало продуктів для бійців», –  розповів голова Шишацької РДА Віктор Іваненко.

Провели бійців і священники.  Із капеланом Свято-Успенського кафедрального собору Полтави присутні помолилися за бійців, їх безпечне повернення додому.

Нагадаємо, батальйон особливого призначення «Полтава» створили в  2014 році.

Наверх ↑