Для досягнення високих врожаїв потрібні надійні партнери

Версія для друкуВерсія для друку

Для досягнення високих врожаїв потрібні надійні партнери

ТОВ «Українська аграрно-хімічна компанія», провідні насіннєві компанії світу та компанія  Adob вперше на Кременчуччині організувала масштабний сільськогосподарський семінар до «Дня поля», який відбувся 15 серпня на базі ПСП «Дніпровські зорі». У ньому взяли участь виконувач обов'язків голови райдержадміністрації  Олександр ТЮТЮННИК, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олександр  КОВАЛЬ, найбільші сільгоспвиробники Полтавської  області та Кременчуцького району,  а також представники провідних компаній-постачальників засобів захисту рослин.

Відкрив захід та поділився досвідом  вирощування сільськогосподарських культур засновник ПСП «Дніпровські зорі», депутат Кременчуцької районної ради Володимир СІОРА. У своєму виступі Олександр Іванович ТЮТЮННИК   зазначив, що  семінар такого масштабу проводиться  на території району вперше та має важливе значення, адже  впровадження новітніх технологій та використання сучасних  добрив  впливає на підвищення урожайності   сільськогосподарських культур, а зустрічі підприємців дають можливість обмінюватися  практичним  досвідом.  

В свою чергу представники компаній AgriLab, Adob , ТОВ « Українська агро-хімічна компанія» презентували присутнім  комплексну агрохімічну діагностику поля, програму розроблення рекомендацій з технологій вирощування культур, програму модернізації техніки для реалізації елементів точного землеробства та GPS – моніторинг техніки.

 

 

Наверх ↑