Дорогі жінки, любі наші матері!

Версія для друкуВерсія для друку

Дорогі жінки, любі наші матері!

З прадавніх часів мама в Україні символізує хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках, берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям. Мама оберігає нас, дає наснагу, допомагає  і зігріває нас своєю материнською любов'ю і ласкою упродовж усього життя.

Традиційно в кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається насильнішим почуттям на землі.  

Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за  ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння.

Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігріває Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернеться   Вам сторицею.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

 

 

Кременчуцька районна державна адміністрація

 

 

Наверх ↑