Хроніка обласних новин з 05 по 07 березня 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА ОБЛАСНИХ НОВИН

5 березня у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про хід реалізації пілотного проекту з впровадження моделі адміністрування надання послуг із соціальної підтримки населення в умовах децентралізації», «Про створення єдиного розрахункового центру», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». У ході роботи представник Пенсійного фонду в області повідомив про початок перерахунку підвищених пенсій ветеранам силових структур. У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

6 березня у м. Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка відбулося розширене засіданні колегії Головного управління Державної фіскальної служби України в Полтавській області. Підбито підсумки роботи у минулому році та визначено пріоритети подальшої діяльності.

6 березня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України П.В.Розенка щодо стану забезпечення Урядової програми «Доступні ліки», напрямів її вдосконалення та проведення вакцинації.

6 березня у м. Полтаві голова обласної ради О.Біленький провів засідання Правління Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, де розглянуто питання про прийом нових членів, підбито підсумки фінансово-господарської діяльності за 2017 рік та реалізації програм обміну досвідом кращих практик місцевого самоврядування.

7 березня у м. Полтаві за участю заступників голови облдержадміністрації О.Пругла та М.Білоконя, секретаря міськради О.Деркач, архієпископа Полтавського та Кременчуцького УПЦ КП Федора, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, представників громадськості відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку з нагоди 204-ї річниці з дня його народження та Національного шевченківського дня.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

 

Наверх ↑