Хроніка обласних новин з 16 по 20 квітня 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

17 квітня голова Полтавської обласної ради О.Біленький у ході робочої поїздки до м. Кременчук відвідав Центр первинної медико-санітарної допомоги №1, який збудовано у рамках реалізації у 2016 році проекту Кременчуцької міськради «Впровадження сучасних технологій ефективного енергоспоживання у комунальному закладі «Центр первинної медико-санітарної допомоги №1 в м. Кременчук», що став переможцем обласного конкурсу розвитку територіальних громад Полтавщини. Потому О.Біленький зустрівся із Кременчуцьким міським головою В.Малецьким та обговорив шляхи подальшої співпраці обласної ради з наддніпрянським містом, зокрема, йшлося про участь у співфінансуванні місцевих інноваційних проектів, спрямованих  на заощадження енергоресурсів.

18 квітня у м.Кременчук за участю голови облдержадміністрації В.Головка, заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, керівників міста, причетних структур та служб пройшли тренування за темою «Дії органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області у разі виникнення надзвичайної ситуації на гідроспоруді Кременчуцької ГЕС». У рамках навчань відпрацьовуються схеми евакуації населення, злагодженості дій всіх причетних стуктур.

18 квітня у Полтавській державній аграрній академії за участю заступника Міністра аграрної політики та продовольства України В.Шеремети, директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації С.Фролова, ректора навчального закладу С.Аранчій відбулася нарада з питань державної підтримки фермерства та розвитку сільських територій.

18 квітня у Полтавському національному педагогічному університеті імені В.Г.Короленка відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської науково-практичної конференції «Феномен Олеся Гончара в духовному просторі України». Робота пленарного засідання конференції цього ж дня пройшла у Полтавському краєзнавчому музеї імені Василя Кричевського. У заходах взяв участь заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь.

18 квітня у м.Полтаві голова обласної ради О.Біленький провів засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради, де розглянуто питання «Про діяльність ПАТ «Укргазвидобування» на території Полтавської області», «Про реформування відділень Полтавської дирекції ПАТ «Укрпошта» та інші.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑