Хроніка обласних новин з 19 по 25 травня

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин з 19 по 25 травня

19 травня у м. Полтаві за участі голови облдержадміністрації В.Головка, першого застагоди відзначення Дня Європи в Україні.

20 травня в урочищі Триби, що під м. Полтавою, за участі голови облдержадміністрації В.Головка, першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, заступників голови облдержадміністрації М.Білоконя та О.Пругла, керівництва Полтавського району та кількох ОТГ, представників місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, духовенства відбулися заходи з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій: закладенупника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулися заходи з ння капсули на місці зведення пам’ятної арки, покладання квітів до Меморіалу жертвам політичних репресій комуністичного режиму. Архієпископ Полтавський і Кременчуцький УПЦ КП Федір провів поминальне богослужіння.

21 травня на нараді у голови Полтавської облдержадміністрації В.Головка розглянуто питання: «Про впровадження нового порядку призначення житлових субсидій на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018 № 329» та «Про основні завдання щодо усунення недоліків, виявлених під час комплексної перевірки стану цивільного захисту області, та підготовку до контрольної перевірки у 2019 р.» Участь у нараді взяв голова обласної ради О.Біленький та голова Громадської ради при облдержадміністрації В.Голуб.

22 травня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

22 травня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, представників ЗМІ, студентів ВНЗ краю, місцевих мешканців, громадськості відбувся концерт Полтавського симфонічного оркестру за участю відомого українського дуету сестер Тельнюк, присвячений пам’яті Тараса Шевченка.

23 травня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко відбулося урочисте відкриття дводенної Універсальної книжкової виставки-ярмарку «Пошук». У заході взяли участь книгорозповсюджуючі організації та видавництва з Львівської, Харківської, Сумської, Київської, Тернопільської областей, представники ЗМІ, навчальних закладів області.

23 травня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії з питання залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.

24 травня у селищі Диканька Полтавської області за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, селищних голів та депутатів місцевих рад відбувся кущовий семінар на тему: «Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині».

24 травня у м. Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних служб і установ, доктора педагогічних наук, доктора теології, професора кафедри теорії і методики виховання КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти», професора кафедри логіки філософського факультету Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, академіка Академії наук вищої освіти України Г.Сагач відбувся семінар, де обговорено проблемні питання риторики в органах державної влади та налагодження належної комунікації з громадськістю.

24 травня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя відбулося засідання комісії з визначення переможців конкурсу «Успішна жінка Полтавщини».

25 травня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, представників структурних підрозділів облдержадміністрації, громадськості, молоді, ЗМІ у зв’язку з роковинами від дня загибелі С.Петлюри відбулося відкриття виставки «Симон Петлюра - символ української державності». На виставці представлено праці С.Петлюри та дослідження істориків, ознайомлення із якими дозволять скласти своє, неупереджене судження про його неординарну особистість.

                                                                                                                                         Департамент інформаційної діяльності та
                                                                                                                                         комунікацій з громадськістю 
                                                                                                                                         облдержадміністрації

Наверх ↑