Хроніка обласних новин з 23 по 27 липня 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

23 липня у Полтаві на нараді у першого заступника голови ОДА А.Пісоцького за участю голів РДА, керівників причетних структурних підрозділів ОДА та обласних служб розглянуто питання «Про стан виконання централізованих заходів із надання медичної допомоги онкологічно хворим», «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». За результатами роботи дано відповідні доручення.

 

23 липня у Полтаві заступник голови ОДА О.Пругло провів нараду щодо реалізації в області постанови Кабінету Міністрів України від 20.06.2018 №512 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». За результатами наради дано відповідні доручення.

 

* * *

23 липня у Полтаві заступник голови ОДА Р.Товстий взяв участь у нараді в режимі Skype-конференц-зв’язку з Міністерством соціальної політики України з питань організації проведення акції щодо протидії торгівлі людьми «Лабіринт можливостей».

 

* * *

24 липня у Полтаві з ініціативи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко, голови НСЖУ С.Томіленка, голови Полтавської обласної організації НСЖУ Є.Лопушинського, представників Філії ПАТ «НСТУ» «Полтавська регіональна дирекція «Лтава», ГУ НП в Полтавській області, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Полтавській області, Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, ЗМІ відбулося засідання робочої групи з питань захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова. Обговорено питання про особливості законодавчого регулювання роботи журналістів під час виконання ними професійних обов’язків та законодавчі ініціативи стосовно захисту професійної діяльності журналістів, ефективність реформи ПАТ «НСТУ» «Полтавська регіональна дирекція «Лтава», кримінальні провадження, які відкриті за фактами погроз та перешкоджань діяльності журналістів, проведено аналіз ситуації щодо захисту професійної діяльності журналістів та свободи слова на території Полтавської області.

 

 

 

* * *

25 липня у Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю представників причетних структурних підрозділів ОДА, ГУНП в Полтавській області, Укртрансбезпеки, Служби автомобільних доріг, Агенції регіональних доріг у Полтавській області провів нараду, де обговорено питання щодо створення безпечних умов дорожнього руху. А.Пісоцький наголосив, що «особливу увагу необхідно приділити місцям, де проводяться ремонтні роботи. Такі ділянки потрібно обладнати світловими знаками. Також необхідно визначити найаварійніші ділянки доріг та встановити на них всі необхідні знаки, зробити освітлення. Головне – знизити кількість ДТП в області».

 

* * *

25 липня у Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко, заступника керівника апарату-керуючого справами виконавчого апарату обласної ради О.Черкас, представників причетних структурних підрозділів ОДА та органів місцевого самоврядування відбулася нарада з питань організації та проведення в області заходів у рамках відзначення Дня незалежності України та Дня Державного Прапора України. За результатами роботи дано відповідні доручення.

 

* * *

25 липня у Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної робочої координаційної групи з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.

 

* * *

25 липня заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий у ході робочої поїздки до районів області здійснив інспектування ходу проведення жнив. За результатами роботи  дано відповідні доручення.

 

* * *

26 липня у Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, заступників голови облдержадміністрації, заступника керівника апарату-керуючого справами виконавчого апарату обласної ради О.Черкас, представників причетних структурних підрозділів ОДА, керівників районів області, громадськості, ЗМІ відбулося розширене засідання колегії обласної державної адміністрації, де розглянуто питання «Про стан фінансово-бюджетної дисципліни в Полтавській області за перше півріччя 2018 року», «Про стан виконання антикорупційного законодавства у Полтавській області за перше півріччя 2018 року». За результатами роботи дано відповідні доручення.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑