Хроніка обласних новин з 24 по 27 вересня 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин з 24 по 27 вересня 2018 року

24 вересня у м. Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан підготовки житлово-комунального господарства, підприємств області до роботи в осінньо-зимовий період 2018/19 року», «Про посилення контролю за законністю господарської діяльності лісгоспів області та перевезенням продукції лісового господарства автомобільним транспортом». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

25 вересня у м. Кременчук із робочою поїздкою побував Міністр внутрішніх справ України А.Аваков, який у супроводі голови облдержадміністрації В.Головка, начальника ГУНП в Полтавській області А.Замахіна, директора Кременчуцького льотного коледжу Національного авіаційного університету В.Головенського ознайомився із навчальною базою коледжу, оглянув тренажер з підготовки пілотів, які мають навчитися керувати вертольотами H225, H145 і Н125, що згідно з угодою, МВС України отримає в якості кредиту у Франції.

25 вересня у м. Полтаві за участю першого заступника голови обласної ради Є.Холода, заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму. Розглянуто питання «Про попередній розгляд проекту рішення обласної ради «Про внесення змін до обласної Програми реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2015 - 2019 роки» (зі змінами)» та «Про виконання обласної Програми розвитку туризму і курортів на 2016 - 2020 роки».

25 вересня перший заступник голови обласної ради Є.Холод, заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь, депутати обласної ради О.Алексюк, О.Сазонов, директор Департаменту культури і туризму облдержадміністрації В.Вождаєнко урочисто передали директору комунальної установи «Історико-культурний заповідник «Більск» Полтавської обласної ради І.Коросту автомобіль «Citroen Space Tourer». Мікроавтобус вартістю 1 млн. 98 тис. грн. придбано за кошти обласного бюджету у рамках виконання заходів обласної Програми збереження, вивчення та популяризації Більського городища на період 2018–2022 років.

25 вересня у м. Полтаві заступник голови обласної ради Р.Товстий провів засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів, створеного при облдержадміністрації. Під час засідання штабу розглянуто питання «Про звернення ТОВ Агрофірма «Добробут» щодо протиправного заволодіння майновими правами шляхом припинення оренди земельних ділянок» та «Про звернення приватного підприємства Агрофірма «Славутич» щодо рейдерського захоплення підприємства шляхом державної реєстрації». За підсумками розгляду ухвалено відповідні рішення.

26 вересня у м. Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький  за участю директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко провів засідання експертного комітету конкурсу інвестиційних проектів «Горизонти Полтавщини».

26 вересня у м. Полтаві  заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії з узгодження обсягу заборгованості з різниці в тарифах на послуги тепло- та водопостачання і водовідведення. Обговорено розподіл обсягів цільової субвенції між комунальними підприємствами Полтавської області відповідно до вимог постанови КМУ від 29.08.2018 № 705.

26 вересня у м. Полтаві заступник голови обласної ради Р.Товстий провів нараду з питань використання коштів  фонду охорони навколишнього природного середовища Полтавської області та їх перерозподілу на 2018 рік. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

27 вересня у м. Полтаві  заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів нараду з питання проведення процедури громадського обговорення детального плану території, яка розташована за межами населеного пункту, для будівництва субрегіонального полігону зі сміттєпереробним заводом у Полтавському районі.

 

27 вересня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий провів засідання обласної конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання  агропромислового комплексу області для надання фінансової підтримки  через механізм здешевлення кредитів. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑