Хроніка обласних новин з 25 по 27 червня 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

25 червня у м. Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації  А.Пісоцький спільно з директором Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Т.Голбаном провів нараду з головами райдержадміністрацій з питань ремонту доріг місцевого значення. Дано відповідні доручення.

25 червня у селищі Гончарівське Чернігівської області заступник голови облдержадміністрації  Р.Товстий  взяв участь у тактичних навчаннях з бригади територіальної оборони «Північна фортеця-2018».

25 червня у м. Полтаві відбулося засідання колегії Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, де підбито підсумки роботи освітян у поточному навчальному році та визначено пріоритети на наступний.

26 червня у м. Полтаві відбулася робоча зустріч першого  заступника голови облдержадміністрації  А.Пісоцького з головою Громадської Ліги Україна-НАТО Сергієм Джерджем, координатором програм Громадської Ліги Україна-НАТО Наталією Свідерською, директором Департаменту інформаційної політики Державного комітету телебачення і радіомовлення України Б.Черваком. Обговорено питання співпраці громадських та урядових інституцій у питаннях євроатлантичної інтеграції, впровадження реформ, фінансування ЗСУ тощо. Потому відбувся тренінг для представників облдержадміністрації «Синергія громадських та урядових інституцій щодо інформування суспільства з питань євроатлантичної інтеграції» у рамках Інформаційного дня з питань співробітництва Україна - НАТО.

26 червня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації  А. Пісоцького, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин.

27 червня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятного знаку «Загиблим українським козакам» з нагоди 22-ї річниці Конституції України.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

 

Наверх ↑