Хроніка обласних новин з 27 по 31 серпня 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин

27 серпня у м. Полтаві  на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан ремонту доріг місцевого значення на території області», «Про стан розбудови спортивної інфраструктури в Полтавській області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У роботі наради взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

28 серпня у м. Полтаві  заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, Асоціації хлібопекарів Полтавської області, Полтавського відділення ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», Полтавського представництва ПАТ «Аграрний фонд» провів нараду щодо ситуації на ринку продовольчого зерна та забезпечення хлібобулочними виробами населення області. За підсумками розгляду дано відповідні доручення щодо забезпечення стабільності постачання хлібобулочних виробів мешканцям краю.

29 серпня у м.Карлівка  за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, 63 депутатів обласної ради,  голів райдержадміністрацій та районних рад, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, міських голів міст обласного та районного значення, селищних голів райцентрів, голів ОТГ, народного депутата України А.Реки,  представників громадських організацій, ЗМІ відбулося пленарне засідання двадцять першої позачергової сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання, яке провів голова обласної ради О.Біленький. Розглянуто 13 питань порядку денного, зокрема, звернення  Державної служби геології та надр України щодо погодження надання без проведення аукціону спеціальних дозволів на геологічне вивчення,  дослідно-промислову розробку надр з подальшим видобуванням корисних копалин.

29 серпня заступник голови облдержадміністрації О.Пругло у ході робочої поїздки до м. Миргород за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та райдержадміністрацій, будівельних організацій  провів нараду щодо реконструкції котельні по вул. Багачанській, 104а у м. Миргороді за програмою НЕФКО. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

30 серпня у ході робочої поїздки до Новосанжарського району голова облдержадміністрації В.Головко спільно із заступником голови облдержадміністрації О.Пруглом, народним депутатом України А.Рекою та головою Новосанжарської райдержадміністрації С.Бульбахою вручили територіальному центру соціального обслуговування новий спеціальний автомобіль. На придбання машини з обласного бюджету виділено півмільйона гривень. Потому В.Головко ознайомився з роботою районного інклюзивно-ресурсного центру, де обслуговується понад 50 дітей з особливими потребами  та матеріально-технічною базою, умовами праці медиків Новосанжарської ЦРЛ.

30 серпня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів з підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2018/19 року.

30 серпня у м. Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий в режимі відеоконференції провів засідання оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів з питань проведення аудиту використання земель сільськогосподарського призначення. За підсумками роботи дано відповідні доручення.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑