Хроніка обласних новин з 29 жовтня по 02 листопада 2018 року

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка  обласних  новин з 29 жовтня по 02  листопада 2018 року

29 жовтня у м.Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про стан продажу на земельних торгах прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності на території області», «Про стан впровадження інвестиційних проектів у агропромисловому комплексі області в 2018 році», «Інформація щодо підключення Інтернет послуг до соціально значущих місць в районах». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

29 жовтня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації  О.Пругло провів засідання комісії з вирішення питань реалізації пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.        

30 жовтня у м.Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на автобусних маршрутах загального користування в Кременчуцькому районі. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.

30 жовтня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації О.Буцького, керівництва районних державних адміністрацій, представників ОТГ області відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації.

31 жовтня на Полтавщині із робочим візитом перебувала Голова Всеукраїнської благодійної організації «Благодійний фонд Порошенка» М.Порошенко, яка зустрілася з головою облдержадміністрації В.Головком, заступником голови облдержадміністрації О.Пруглом та взяла участь в урочистому відкритті «Інклюзивно-ресурсного центру «Надія» виконавчого комітету Омельницької сільської ради Кременчуцького району. Потому відбулося підписання Меморандуму про співпрацю мів Полтавською обласною державною адміністрацією та благодійною організацією «Благодійний фонд Порошенка».

1 листопада у м.Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко та перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький провели робочу зустріч з народним депутатом України К.Іщейкіним (фракція БПП). Ключовими темами зустрічі стало обговорення бюджетних показників області та головних інфраструктурних проектів, які зараз реалізуються. Обговорено також питання про внесення змін до чинного законодавства щодо надання обласним радам та облдержадміністраціям права здійснювати місцеві зовнішні запозичення.

1 листопада у м.Полтаві планувалося засідання двадцять третьої позачергової сесії обласної ради сьомого скликання, де на розгляд, з ініціативи першого заступника голови обласної ради, голови фракції ВО «Батьківщина» в обласній раді Є.Холода, було внесено єдине питання «Про звернення депутатів обласної ради сьомого скликання до Президента України Порошенка П.О. щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення». Проте, засідання сесії не відбулося у зв’язку із відсутністю кворуму (присутні були 26 депутатів із 73-х за списком).

1 листопада у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації  О.Пругло провів засідання обласної робочої групи з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати. За підсумками аналізу поточної ситуації щодо наявного стану справ дано відповідні доручення.

2 листопада у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання круглого столу за темою «Управління твердими побутовими відходами на засадах міжмуніципального співробітництва», організованого спільно з обласною радою та проектом «Реформа управління на сході України», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale  Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

2 листопада у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбулося засідання обласної комісії з визначення сільськогосподарських та лісогосподарських підприємств яким надаватимуться кошти обласного бюджету, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва.

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

                                                                                                                                                                                 облдержадміністрації

Наверх ↑