Хроніка обласних новин з 30 липня по 03 серпня

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

30 липня у Полтаві на нараді у голови ОДА В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів ОДА та обласних служб розглянуто питання «Про підсумки проведення двомісячника охорони рибних запасів в області «Нерест-2018», «Про хід проведення жнив та забезпеченість області ресурсами продовольчого зерна».

В.Головко наголосив, що «Керівництво області планує звернутися до Верховної Ради України щодо усунення недоліків законодавства в рибоохоронній сфері. Для цього, думаю, необхідно провести комітетські слухання. Браконьєри мають відшкодовувати державі збитки, тоді й порушень стане менше». Також поінформовано, що на Полтавщині намолочено перший мільйон тон зерна.

При цьому потреби області менше, ніж 200 тисяч тон. Цей результат кращий, ніж у 2017-му році. За результатами роботи дано відповідні доручення.

1 серпня у Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання Координаційної ради з питань протидії туберкульозу, ВІЛ-інфекції/СНІДу та боротьби з наркоманією при облдержадміністрації. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.

1 серпня у Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, представників Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, членів Громадської ради при облдержадміністрації, громадських активістів відбулося засідання «круглого столу» щодо ініціатив увічнення і належного вшанування у Полтавській області та м. Полтаві жертв Голодомору 1932-1933 років.

2 серпня у Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів з підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2018/19 року. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

3 серпня у м.Кременчук за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, Кременчуцького міського голови В.Малецького, представників громадських організацій учасників АТО, місцевих мешканців, ЗМІ відбулися урочисті заходи з нагоди введення в експлуатацію багатоквартирного житлового будинку, зведеного за підтримки державних і регіональних житлових програм, та вручення  ключів від квартир 22 родинам учасників АТО.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

 

Наверх ↑