Кременчуцьке міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області про результати рейдів, пов’язані з поширенням коронавірусної хвороби

Версія для друкуВерсія для друку

Кременчуцьке міськрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області про результати рейдів, пов’язані з поширенням коронавірусної хвороби

Протягом тижня спеціалісти Кременчуцькеого міськрайонного  управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області перевіряли дотримання вимог постанов №17,32,25 Головного санітарного лікаря України, щодо карантинних заходів на 7 об`єктах.

Здійснили рейди у заклади громадського харчування –  кафе «Візир» Кременчуцький район, с. Піщане по вул. Київська,196, кафе «Баварія» м. Кременчук по вул.. Київська,64.

Перевірили і агропродовольчі ринки  «Троїцький» м. Кременчук, кв-л 101,б8, «Ново-Іванівський», «Центральний»

Перевірили як працюють і заклади дошкільної освіти : ДНЗ№65 м. Кременчук, по вул. Київська,12

Оглянули і умови роботи  аптека «Доброго дня»  по вул. Соборна,21

Під час перевірок були виявлені порушення :

–        Відсутні індивідуальні засоби захисту у працівників (зокрема захисту очей);

–        Для утилізації використаних ЗІЗ використовуються ємності, які неможливо продезінфікувати;

–        У реалізатора хлібобулочними виробами недостатня кількість ЗІЗ (одноразових масок);

–        Не дотримання соціальної дистанції між відвідувачами;

–        Відсутній захисний екран між аптекарем та відвідувачами;

–        Навчання адміністрацією серед працівників закладів щодо правил використання ЗІЗ, їх утилізації та контроль за дотриманням зазначених правил не підтверджено документально.

На 7 об`єктах було складено та вручено керівникам даних закладів  7 приписів щодо усунення порушень вимог санітарного законодавства.

Роботи продовжуються. Будьте відповідальними, дотримуйтесь встановлених рекомендацій та правил соціального дистанціювання! Тривалість карантину залежить від кожного з нас!

 

Наверх ↑