Кременчуцький районни центр для сім'ї, дітей та молоді інформує

Версія для друкуВерсія для друку

Кременчуцький районни центр для сім'ї, дітей та молоді інформує:

  • з метою захисту прав дітей, які залишилися бездоглядними 18 травня 2020 року працівниками Кременчуцького районного центру для сім'ї, дітей та молоді спільно із службою у справах дітей райдержадміністрації здійснено терміновий виїзд на територію Білецьківської сільської ради (с.Білецьківка);

  • з метою реагування щодо випадків домашнього насилля та надання комплексу соціальних послуг 19 травня 2020 здійснено виїзди мобільної бригади із залученням уповноваженого Кременчуцької райдержадміністрації з питань протидії домашньому насиллю на території Піщанської та  Білецьківської сільських рад;

  • на виконання постанови Кабінету Міністрів України №896 від 21.11.2013 20 травня  2020 року проведено профілактичний рейд на територію Кам’янопотоківської сільської ради (с.К.Потоки).

У даних заходах взяли участь  фахівці соціальної роботи відповідних сільських рад та інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Кременчуцького районного відділення поліції КВПГУНПвПО.

Загалом було охоплено 10 сімей (24дитини), з них чотири сім’ї багатодітних, в т.ч. одна сім’я, діти якої  повернулися з інтернатного закладу на період карантину. 

Було надано соціальні послуги, а саме: проведено профілактичну роботу щодо виконання батьківських обов'язків, додержання санітарних норм та використання державних коштів, ознайомлення з правами громадян у питаннях захисту своїх прав, свобод, здоров'я та життя.

В результаті роботи додатково поставлено три сім’ї на облік, як таких, що опинилися в складних життєвих обставинах.

 

 

Наверх ↑