Он-лайн Дід Мороз від ПрАТ «Кременчукгаз» розвіз подарунки малечі міста

Версія для друкуВерсія для друку

Он-лайн Дід Мороз від ПрАТ «Кременчукгаз» розвіз подарунки малечі міста

Раніше на офіційній сторінці у Фейсбук була оголошена акція «Он-лайн Дід Мороз!». Вона виникла як альтернатива «реальному» Діду Морозу. В період пандемії та карантинних обмежень важливо зберігати дистанцію і уникати великих скупчень народу. Але це все не має позбавити дітей свята. Бо, допоки малюк вірить у новорічне диво, його дитинство не завершується.

Онлайн Дід Мороз від «Кременчукгазу», як і звичайний, приймає листи від дітей міста з творчими роботами і приносить їм подарунки. За умовами акції, батькам необхідно було зареєструватися та надіслати роботи своїх дітей за допомогою Google-форми.

За два тижні ми отримали багато цікавих робіт – це і малюнки, і вірші, і вироби своїми руками, і відеозаписи виступів на змаганнях. Кожна дитина, що підготувала творчу роботу, отримує свій солодкий приз від підприємства.

Посилання на фотозвіт: https://cutt.ly/vjYQaM7

Через оголошення карантину, видача подарунків проводиться індивідуально за допомогою адресної доставки. 16-го січня 2021 року, співробітники ПрАТ «Кременчукгаз» з самого ранку почали розвозку. 

Загалом у новорічній акції цього року взяли участь 24 сім’ї.

 

Наверх ↑