Мінветеранів запрошує до обговорення проєкту Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни

Версія для друкуВерсія для друку

Мінветеранів запрошує до обговорення проєкту Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни

Міністерством у справах ветеранів України розроблено та винесено на громадське обговорення проєкт розпорядження Кабінету Міністрів України «Про схвалення Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві».

Для формування позитивного сприйняття суспільством ветерана війни–взірця героїзму та патріотизму необхідний системний підхід. З цією метою Міністерством був розроблений проєкт Концепції формування та підтримки позитивного образу ветерана війни в суспільстві.

Реалізація Концепції забезпечить успішну реінтеграцію ветеранів війни в мирне життя в якості активних, працездатних членів суспільства, створить позитивне інформаційне середовище для захисників України та сформує шанобливе ставлення громадян до ветеранів-захисників.

Участь у обговоренні можуть взяти громадяни України – фізичні та юридичні особи, ветеранські, волонтерські організації та інші інститути громадянського суспільства.

Зауваження та пропозиції до проєкту розпорядження приймаються до 05 листопада 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді на адресу Міністерства у справах ветеранів України: провулок Музейний, 12, м. Київ, 01001,е-mail: obraz.veterana@mva.gov.ua, тел. (044) 278 55 77.

Ознайомитися з проєктом можна /за посиланням/. 

Урядовий портал

 

Наверх ↑