На Полтавщині 79 проєктів претендують на фінансування із ДФРР

Версія для друкуВерсія для друку

На Полтавщині 79 проєктів претендують на фінансування із ДФРР

19 листопада в Полтавській ОДА відбулося засідання конкурсної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватись за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Лунін повідомив, що 12 листопада завершився етап подачі проєктів на конкурсний відбір. Усього було подано 79 ініціатив на загальну суму 2,6 мільярда гривень, що потребують фінансування із ДФРР на 1,1 мільярда гривень.

«Треба обрати найкращі подані ідеї, – повідомив Дмитро Лунін. – Тематика полтавських проєктів різноманітна – це економічний розвиток, створення туристичних магнітів, реконструкція закладів освіти, культури та охорони здоров’я, розвиток спортивної інфраструктури».

Для зручності оцінювання експерти конкурсної комісії працюватимуть у трьох групах і розглядатимуть проєкти за напрямками до 24 листопада, щоб подати кращі на розгляд Міністерству розвитку громад та територій України 25 листопада.

Під час оцінки проєктів братимуть до уваги наявність проєктно-кошторисної документації, інформацію про комплексність проєкту.

 

 

Наверх ↑