На Полтавщині буде створено Раду розвитку громад і територій

Версія для друкуВерсія для друку

На Полтавщині буде створено Раду розвитку громад і територій

На виконання Указу Президента України «Про Раду розвитку громад та територій» на Полтавщині створюється регіональна «Рада розвитку громад і територій».

До складу Ради увійдуть керівники структурних підрозділів ОДА, очільники територіальних відділень центральних органів виконавчої влади, голови РДА, голови районних рад та голови ОТГ. До роботи Ради також буде запрошено керівників підприємств області та представників громадських організацій. Очолить Раду голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

27 грудня 2019 в приміщенні Полтавської ОДА відбудеться перше засідання Ради, на якому буде обговорено, зокрема, питання тарифної політики в системі ЖКГ, забезпечення житлом учасників АТО, а також реалізація програм енергоефективності в містах області.

За словами голови Полтавської ОДА Олега Синєгубова, Рада розвитку громад та територій Полтавської області стане основним консультативно-дорадчим органом політики розвитку в регіоні та буде координувати діяльність представників різних рівнів та гілок місцевої влади.

«Нарешті питання державної регіональної політики почали повертатися до актуального порядку денного діяльності влади та ставати одним із ключових пріоритетів державного розвитку», - зазначив голова Полтавської ОДА.

Наверх ↑