Новини спорту

Версія для друкуВерсія для друку

Новини спорту

15 червня в селі Засулля Лубенського району пройшов фінал обласних сільських спортивних ігор на "Кращу спортивну громаду Полтавщини 2019 року". Кращі спортивні представники  від громад Полтавщини змагались в таких видах, як: волейбол,  міні-футбол, шашки, гирьовий спорт і естафета "Тато, мама,я-спортивна сім'я".

Піщанська, Пришибська, Новознам'янська і Недогарська об'єднані територіальні громади Кременчуцького району на достойному рівні продемонстрували свою спортивну міць і витривалість.

Хочеться відмітити, що Новознам'янській громаді вдалося ввійти в десятку кращих, посівши 7 місце в загальнокомандному заліку серед 26 команд, а її канатчикам не було рівних.   Жоден суперник не зміг протистояти і встояти перед нашими богатирями. Вже 11 років поспіль у змаганнях з перетягування канату- новознам'янська збірна посідає почесне перше місце.  Особлива гордість за вправного володаря тенісної ракетки Прокопенка Юрія з Пришибської громади. Цьогоріч, він бронзовий призер в особистому заліку.

Особлива вдячність  за підготовку команд головам об'єднаних територіальних громад: Городянко Валентині Іванівні, Пащенко Вірі Костянтинівні, Кобці Ірині Михайлівні, Красницькому Олександру Петровичу та його заступнику Компанійцю Василю Анатолійовичу, який особисто приймав участь в даних змаганнях.

 

 

Наверх ↑