Організовують додаткові культурно-просвітницькі поїздки за кордон

Версія для друкуВерсія для друку

Організовують додаткові культурно-просвітницькі поїздки за кордон

Відповідно до плану спільних заходів Міністерства культури, молоді та спорту України й Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки, за підтримки Міністерства освіти і науки України, Міністерства соціальної політики, з метою ознайомлення з міжнародним досвідом у сферах культури, освіти, охорони здоров’я, соціальної політики, обговорення перспективи реалізації спільних культурно-освітніх проєктів, розвитку міжнародного волонтерського руху, у 2020 році заплановано ряд міжнародних заходів,

у тому числі за участі представників закладів освіти, культури, охорони здоров’я, соцполітики, громадськості.

Із 23 квітня по 1 травня 2020 року заплановано міжнародну культурно-просвітницьку поїздку «Європейська співдружність» до Польщі, Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Люксембургу (вартість 730 євро).

Із 2 по 17 травня 2020 року відбудеться культурно-освітня поїздка «Південноєвропейський досвід у реалізації політики сфери культури, освіти, охорони здоров’я, соціальної політики» до Угорщини, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Франції, Іспанії, Португалії, Монако, Італії та Словенії (1150 євро).

Із 8-16 червня 2020 року заплановано міжнародну культурно-освітню поїздку «Співпраця у сферах культури, охорони здоров’я й освіти» до Румунії, Боснії і Герцеговини, Хорватії, Чорногорії, Албанії, Північної Македонії, Сербії й Угорщини (580 євро).

Із 9 до 18 серпня 2020 року відбудеться культурно-освітня поїздка з організацією міжнародного семінару “Північноєвропейський досвід у реалізації політики сфер культури, освіти, охорони здоров’я та соціальної політики” з відвідуванням Польщі, Швеції, Норвегії та Данії (790 євро).

Узяти участь у зазначених заходах запрошуються представники районних, міських, обласних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, закладів соціальної політики, у справах молоді та спорту, служб у справах дітей, головні лікарі, медичні працівники лікувально-профілактичних закладів, співробітники, учні, студенти  навчальних закладів, громадських організацій.

Витрати на проживання, харчування та проїзд передбачаються за рахунок учасників поїздки. Учасникам необхідно мати біометричний паспорт для виїзду за кордон.

За підсумками поїздки видається сертифікат міжнародного зразка. Кількість місць обмежена.

Програми усіх поїздок можна знайти за посиланням http://sds.in.ua/.

Додаткова інформація та попередня реєстрація за телефонами: (044)5010151, (063) 7374047, (067) 4077798, 9050) 4474968, (093) 2146417.

                                                                                                                                                                                                   ВМГО «Серце до серця»

Наверх ↑