Представили нового голову Полтавської облдержадміністрації

Версія для друкуВерсія для друку

Представили нового голову Полтавської облдержадміністрації

Перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов за дорученням Глави держави представив громаді Полтавщини нового голову обласної держаної адміністрації Олега Синєгубова. 

Сергій Трофімов вручив голові Полтавської облдержадміністрації службове посвідчення, Указ про призначення та побажав успіхів на новій посаді.

Він закликав громаду й депутатів обласної ради підтримати Олега Синєгубова та продемонструвати злагоджену командну роботу на благо Полтавщини.

«Головне завдання Президента – покращити життя людей. До голів адміністрацій ті ж вимоги. У них має бути нульова толерантність до корупції, вони мають слідкувати за цільовим використанням коштів державного бюджету. Олег Синєгубов також повинен закінчити процес децентралізації в області й максимально залучити інвестиції в регіон», – повідомив Олег Трофімов.

Олег Синєгубов подякував Главі держави та його команді за довіру й окреслив пріоритетні завдання на посаді.

«У першу чергу проведу аудит усіх раніше прийнятих рішень та оціню їхню ефективність. На Полтавщині близько 2 тисяч обласних програм, більшість із яких неефективні. Також у регіоні будуть відкриті два офіси – інвестиційний та офіс реформ. Маю надію, що з вашою допомогою зможу створити дієву команду, щоб кожен полтавець відчув покращення життя на собі», – наголосив очільник облдержадміністрації.

Керівник облдержадміністрації також повідомив, що особливу увагу на новій посаді приділятиме створенню нових робочих місць, будівництву й налагодженню роботи силових структур. Уже за місяць пообіцяв представити громаді конкретний план дій.

У залі засідань Полтавської обласної ради, де відбулося представлення голови ОДА, були присутні міські голови, директори усіх департаментів та управлінь ОДА, представники районних державних адміністрацій, ОТГ, журналісти, а також громадськість. Охочі мали змогу поставити питання голові Полтавської ОДА Олегу Синєгубову. Питання громадськості стосувалися роботи силових структур, захисту прав журналістів, розвитку промисловості та агробізнесу.

Олег Синєгубов пообіцяв розібратися з кожним проблемним питанням, запросив до себе на прийом уже 13 листопада. Повідомив, що буде співпрацювати з пресою, проводити пресконференції та брифінги.

Довідка. Олег Синєгубов народився 10 серпня 1983 року в Харкові. Працював слідчим на Південній залізниці. Також був ад'юнктом Харківського національного університету внутрішніх справ, старшим викладачем кафедри цивільно-правових дисциплін, економіки та соціології, доцентом тієї ж кафедри, заступником декана з навчально-методичної роботи. У 2013 році отримав вчене звання доцента кафедри цивільного права та процесу. По жовтень 2019 року – декан факультету № 6 ХНУВС.

У 2018 році брав участь у конкурсному відборі на посаду судді Вищого антикорупційного суду України. А під час цьогорічних парламентських вибрів був довіреною особою кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» по виборчому округу №180 Олексія Красова. Також займався підприємницькою діяльністю.

 

Наверх ↑