Привітали матерів загиблих воїнів-земляків

Версія для друкуВерсія для друку

Привітали матерів загиблих воїнів-земляків

10 травня, напередодні свята  Дня Матері заступник голови райдержадміністрації Євгеній КОЛЕСНИК спільно з головою ради Кременчуцької районної організації ветеранів Олексієм ЩЕРБУХОЮ та заступником голови Омельницької сільської ради Оленою ЛАГАЙ привітали з Міжнародним днем сім’ї та Днем Матері родини загиблих воїнів, які віддали своє життя захищаючи незалежність та суверенітет нашої Батьківщини на сході України.

На даний час в Кременчуцькому районі проживає шість сімей загиблих військовослужбовців.  Всі ми  розуміємо те,  що за кожним подвигом героя стоїть його мати - водночас ніжна та неймовірно сильна жінка, яка, поклавши своє життя на виховання сина, знайшла в собі мужність підтримати його у боротьбі з ворогом, оберігати своїми молитвами та батьківським благословенням. Стійкість  матерів - є не меншим подвигом, ніж стійкість їхніх синів у бою.

Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Євгеній КОЛЕСНИК спільно з головою ради Кременчуцької районної організації ветеранів Олексієм ЩЕРБУХОЮ відвідали Валентину ШАПОВАЛ – матір загиблого Володимира ШАПОВАЛА (с. Піщане); Надію КРІВЧЕНКО - матір Сергія КРІВЧЕНКА (с.Максимівка); бабусю загиблого солдата Євгенія САДОВНИЧОГО - Антоніну Миколаївну (с. П’ятихатки). А також завітали до матерів, що  втратили своїх синів, які  виконували   свій  інтернаціональний   обов'язок  у республіці Афганістан Валентини ГОЛЕЦЬ – матері загиблого Олександра Гольця та Ніни ДУКИ - матері загиблого Сергія ДУКИ.

У ході зустрічі висловили свої щирі співчуття матерям та бабусі , подякували за неоціненний внесок у виховання гідних захисників, побажали їм  міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя, мирного неба всім родинам та вручили продуктові набори.

З почуттям  великої  поваги та шани,  схиляємо голову перед жертовністю жінки, яка виростила і виховала самовідданих синів України.  Цінуємо і пам’ятаємо подвиг Ваших синів.

 Доземний уклін Вам, матері героїв, які не вмирають!

 

 

 

Наверх ↑