Привітали працівників соціальної сфери

Версія для друкуВерсія для друку

Привітали працівників соціальної сфери

Сьогодні, 03 листопада, голова райдержадміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників соціальної сфери України, які відбулися у великому актовому залі адмінбудинку.

Керівник району звернувся з теплими словами вітань до всіх присутніх та подякував працівникам соціальної сфери району за їхню сумлінну працю, професіоналізм, небайдужість до людських проблем, доброту та душеву щедрість. Побажав усім міцного здоров'я, щастя, домашнього затишку і тепла, творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій.

До святкових привітань приєдналися заступник голови районної ради Едуард СКЛЯРЕВСЬКИЙ, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана СЕМЕРЯНІН, головний лікар Кременчуцької районної лікарні Марія ІГНАТЧУК, завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Тетяна ГАВРИКОВА.

Найсумлінніші працівники соціальної сфери за багаторічну сумлінну працю, виконання службових обов’язків на високому рівні, відповідальність, ініціативність, терпіння та чуйність у відношенні до людей похилого віку та з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери були відзначені грамотами Кременчуцької райдержадміністрації та районної ради.

Захід закінчився святковим концертом.

Наверх ↑