Щира подяка за благодійну допомогу Кременчуцькій центральній районній лікарні

Версія для друкуВерсія для друку

Щира подяка за благодійну допомогу  Кременчуцькій центральній районній лікарні

Нині світ охопила пандемія коронавірусу COVID 19. Не оминула вона і Кременчуцький район. Це стало серйозним випробовуванням для наших співмешканців. Нелегка ноша припала на плечі медичних працівників в період пандемії  коронавірусу. У цей  нелегкий  час медикам, як ніколи, потрібна допомога. 

Так, 13 травня 2020 року, до Кременчуцької центральної районної лікарні за сприяння  ГО «Координаційний центр ветеранів АТО, збройних сил, інвалідів війни, учасників бойових дій, локальних конфліктів і миротворчих місій та волонтерів» надійшла благодійна допомога від  МОБФ «Регіональний фонд благочестя» на загальну суму 43300 грн.. Серед отриманих  медспецзасобів: 500 шт. захисних масок, 150 шт. респіраторів МІКРОН FFP3,  50 шт. респіраторів Стандарт - 213 FFP2, 200 пар      нітрилових рукавичок, 500 шт. одноразових медичних бахіл, 50 пар багаторазових хірургічних бахіл та  50 шт. лабораторних водонепроникних костюмів.

Кременчуцька районна державна адміністрація та колектив Центральної районної лікарні висловлюють СЛОВА ЩИРОЇ ПОДЯКИ за надану благодійну допомогу. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем району. Також щиро дякуємо всім, хто відгукнувся та долучився до доброї справи, допомагаючи  районному медичному закладу.

 

Наверх ↑