Щороку у третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства.

Версія для друкуВерсія для друку

Щороку у третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства.

Це свято, присвячене всім аграріям країни, а також підприємствам, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

14 листопада, напередодні святкування Дня працівників сільського господарства, відбулися районні урочистості. Для жителів нашого району це свято є одним із найбільш шанованих і значущих, оскільки сільське господарство — провідна галузь вітчизняної економіки.
Із професійним святом працівників галузі вітали керівники району. Зокрема виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр Тютюнник у своєму виступі висловив щиру подяку всім трудівникам Кременчуччини, а також нагородив Почесними грамотами Кременчуцької районної державної адміністрації кращих працівників і ветеранів сільськогосподарської ниви.
Зі словами вітання до усіх запрошених також звернулися, голова районної ради Андрій ДРОФА, директор сільськогосподарського господарства «Атланта», депутат районної ради Василь Кравченко та заслужений працівник сільського господарства, Почесний громадянин району Віктор МОКРИЙ.
З нагоди професійного свята згадали кращих працівників агропромислового комплексу, що трудилися на сільськогосподарській ниві Кременчуцького району та побажали аграріям міцного здоров’я і благополуччя, щастя і добра, любові і достатку в домі, невичерпної наснаги і оптимізму, подальших успіхів в ім’я розквіту України і заради покращення добробуту всього українського народу!
У рамках проведення заходу відбувся святковий концерт, музичні й хореографічні вітання гостям свята дарували колективи творчої самодіяльності району.

Наверх ↑