Спортивні вихідні

Версія для друкуВерсія для друку

Спортивні вихідні

10 березня в місті Миргороді відбулися  обласні чемпіонати з шашок, шахів, настільного тенісу та волейболу серед дівчат 2002 р.н. і молодших.

Збірні команди із 26 районів Полтавської області змагалися за звання найкращої. Спортсмени нашого району і цього року не залишили Кременчуччину без нагород.

В особистому заліку з шахів маємо дві медалі: Петров-Хоменко Олександр (Недогарківська сільська рада)-3місце і Ярова Лариса (Ялинцівська сільська рада)-2місце.

В п’ятірці кращих наші шашкісти. Прокопенко Юрій (Пришибська сільська рада), посів четверте місце в турнірній таблиці серед найсильніших тенісистів області.

Відзначимо, що завдяки активній боротьбі всіх учасників нашої збірної, команда Кременчуцького району в загальнокомандному заліку посіла почесне перше місце.

Хочеться відмітити і наших волейболісток, які вперше в даному складі представляли Кременчуцький район. Особлива подяка голові Пришибської сілької ради Городянко Валентині Іванівній, за сприяння в участі волейбольної команди в даних змаганнях.

Наверх ↑