Спортивний старт лідерів місцевого самоврядування

Версія для друкуВерсія для друку

Спортивний старт лідерів місцевого самоврядування

23 травня на веслувальній базі "Олімпійські надїї" с.Климівка,відбулась традиційна обласна спартакіада серед сільських голів, голів ОТГ, районних рад та їх заступників.

Лідери місцевого самоврядування мали змогу не тільки позмагатися з таких видів спорту, як: пляжний волейбол, перетягування канату, шашки, шахи, дартс і гирьовий спорт, а й приємно провести час,поспілкуватися і поділитися як професійним, так і спортивним досвідом.
Хочеться відмітити, що команда Кременчуцького району цього разу хоч і не завоювала нагород, проте в найменшому складі учасників, всього 2 особи: Колісник Юрій (Пришибська громада) і Неіленко Світлана (Омельницька громада) на достойному рівні представили Кременчуччину в змаганнях з шахів, шашок, дартсу, гирьового спорту, посівши в загальнокомандному заліку 11 місце серед 25 районів.
Особлива подяка головам Пришибської громади Городянко Валентині Іванівні та голові Омельницької громади Шереметьєвій Олександрі Іванівні за організацію та забезпечення участі в даній спартакіаді.
Саме завдяки багаторічній співпраці товариства "Колос" з небайдужим активними організаторами і діячами спортивного життя серед сільського населення, Кременчуцький район вже не один рік поспіль займає передові позиції не тільки в Полтавський області , а й на всеукраїнському рівні!
Побажаємо нашому району процвітання і подальших високих спортивних досягнень!

Наверх ↑