У Кам'яних Потоках було відкрито спортивний майданчик із штучним покриттям

Версія для друкуВерсія для друку

Кам'янопотоківська громада отримала майданчик із штучним покриттям

Сьогодні, 07грудня, голова Кременчуцької райдержадміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ взяв участь у відкритті футбольного міні-поля зі штучним покриттям у Кам’янопотоківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені М.С. Новохатька. Це дуже довгоочікувана та важлива подія не тільки для дітлахів та жителів громади, але і для всього Кременчуцького району.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з цією подією завітали депутати Полтавської обласної ради Олег САЗОНОВ, Олександр АЛЕКСЮК, Сергій ГАМЗА, Валерій ЧЕЧЕЛЬ; депутати Кременчуцької районної ради Андрій ГАВРИЛОВ, Валерій ТОКАРЄВ, Катерина ШУШВАЛ та Олександр КОВАЛЬ. 
До присутніх звернувся Андрій Анатолійович, який привітав усіх з визначною подією в житті села та школи, зазначивши, що завдяки ініціативності сільського голови Лідії КРАВЧЕНКО, злагодженій співпраці компанії FERREXPO та особистій підтримці народного депутата України Костянтина ЖЕВАГО, депутатів обласної та районної ради з’явився цей спортивний майданчик, що дозволить за будь-якої погоди мати належні умови для фізичного розвитку юних спортсменів. Очільник району вручив подяки усім, хто допоміг втілити в життя дитячу мрію, а також подарунки юним спортсменам.
Святкову стрічку перерізали сільський голова Лідія КРАВЧЕНКО, Почесний громадянин Кременчуцького району Андрій ГОРЯЧКОВСЬКИЙ, директор школи Тетяна ДІХТЯРЕНКО.
Учні подарували гостям символічні серця вдячності .
По завершенню заходу право здійснити перший удар було надано Івану КОВАЛЕНКУ - чемпіону України серед ветеранів з футболу та шашок, вчителю фізкультури вищої кваліфікаційної категорії, одному з кращих тренерів дитячої та юнацької спортивної школи. 
А вже завтра спортивний майданчик прийме перший футбольний турнір серед усіх шанувальників футболу Кам'янопотоківської громади : від найменших – до ветеранів.

Наверх ↑