Участь у проведенні круглого столу "Ризики від отриманого успіху. Механізми протидії"

Версія для друкуВерсія для друку

Участь у проведенні круглого столу "Ризики від отриманого успіху. Механізми протидії"

Омельник – село року 2018. Це не випадкова подія, а результат спільної, кропіткої та наполегливої праці всієї Омельницької громади на чолі з головою Олександрою ШЕРЕМЕТЬЄВОЮ.

Ставити собі на меті ціль та досягати її, не дивлячись на будь-які перешкоди, життєве кредо цієї жінки. Участь села Омельник у проекті «Сільський ревізор» стала визначною подією для всіх, а заслужена перемога тільки підтвердила високий професіоналізм керівника, який зумів згуртувати навколо себе однодумців.
10 липня виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК взяв участь у засіданні круглого столу на тему: "Ризики від отриманого успіху. Механізми протидії" , яке було проведено в актовій залі опорного закладу "Омельницька ЗОШ І-ІІІ ступенів". Головною метою засідання було підведення підсумків від отриманої перемоги в Національному конкурсі "Сільський ревізор", а також визначення подальших напрямків розвитку сільських територій на прикладі Омельницької ОТГ. У роботі круглого столу також взяли участь голова Омельницької сільської ради Олександра ШЕРЕМЕТЬЄВА, Світлана НЕІЛЕНКО - перший заступник сільського голови, представники «Арніка» - агропромислова група : Андрій ПИЛИПЧЕНКО - генеральний директор та засновник агропромислової групи "Арніка"; Володимир ШКІРКО - директор агрофірми ім. Т. Г. Шевченка; Вита КОВРИЖКО - керівник відділу інформативної політики та соціальних комунікацій агропромислової групи "Арніка"; Іван САМОЙЛЕНКО - інженер агрофірми ім. Т. Г. Шевченка а також Катерина НІКОНЧУК - керівник Національного проекту "Сільський ревізор".
По завершенню заходу голова Омельницької сільскої ради Олександа ШЕРЕМЕТЬЄВА нагородила учасників засідання круглого столу подяками за підтримку села Омельник в Національному конкурсі "Сільський ревізор".

 

Наверх ↑