Відбулася апаратна нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася апаратна нарада

18 червня відбулася апаратна нарада, яку провів виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК. 
Про зміни у пенсійному забезпеченні, що відбулися з початку поточного року, та перерахунок пенсій з 01.07.2019 року у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність поінформував присутніх Роман АРЕП'ЄВ начальник Кременчуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області.

Під час проведення наради також було розглянуто ряд актуальних питань життєзабезпечення району в галузях освіти, медицини та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя. Про стан правопорядку, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району, звітувалися представники відповідних установ району. 
Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня та про роботу із зверненнями громадян станом на 18 червня 2019 року розповіла присутнім Оксана ДІДЕНКО – начальник загального відділу апарату райдержадміністрації. Про зміни в законодавстві розповіла Альона СИВОКІНЬ – в.о. завідувача юридичного сектору апарату райдержадміністрації.
По завершенню наради виконувачем обов’язків голови райдержадміністрації Олександром ТЮТЮННИКОМ були підведені підсумки та дані відповідні доручення щодо питань, які обговорювалися, а саме: забезпечити вчасний перерахунок пенсій з 01.07.2019 року у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність.

Наверх ↑