Відбулася щотижнева нарада

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулася щотижнева нарада

07 серпня відбулася щотижнева нарада, яку провів виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК.

Про підсумки збирання ранніх зернових культур в агроформуваннях району поінформував присутніх  Віталій ОЛЕШКО - виконувач обов’язків начальника відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації.

Про виконання  постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.2018  №329 в частині перерахунку субсидій на житлово-комунальні послуги в неопалювальний період доповідав Дмитро ЛУЦЮК- виконувач обов’язків начальника управління соціального захисту населення Кременчуцької райдержадміністрації.

В ході наради також було розглянуто ряд актуальних питань життєзабезпечення району в галузях освіти, медицини та забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя. Про стан правопорядку, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території району, звітувалися представники відповідних установ району.

Про стан виконавської дисципліни та організації виконання завдань, визначених документами органів виконавчої влади вищого рівня та про роботу із зверненнями громадян станом на 07 серпня 2018 року розповіла присутнім Олеся ПІДОРВАН – виконувач обов'язків начальника загального   відділу апарату  райдержадміністрації. Про зміни в законодавстві України доповідав Олексій ОЛЕКСІЄНКО - завідувач юридичного сектору  апарату райдержадміністрації.

По завершенню наради виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК підвів підсумки та дав відповідні доручення: забезпечити продовольчу безпеку та стабільність ситуації на ринку хліба, сформувати в районі рекомендований обсяг запасів продовольчого зерна з укладанням відповідних договорів, проводити в розрізі дорадчих функцій відділу АПР моніторинг пропозицій постачальників посівного матеріалу, засобів захисту рослин, ПММ, з подальшими рекомендаціями їх сільгоспвиробникам району, забезпечити висвітлення в районній газеті «Перемога» інформації по завершенню та результатах збирання ранніх зернових культур, як стратегічного продовольчого матеріалу; забезпечити автоматичний перерахунок субсидій в    неопалювальний період –  з 01.05.2018 по 30.09.2018.

 

Наверх ↑