Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня захисника України

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня захисника України

День захисника України - свято, що відзначається за Указом Президента України щорічно 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Напередодні державного свята у с.Чечелеве Кременчуцького району відбувся районний захід присвячений Дню захисника України та Дню Українського козацтва. В урочистостях взяли участь виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК, голова районної ради Андрій ДРОФА, керівники та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості та засобів масової інформації.
З нагоди державного свята кременчуцьку громаду привітав виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК, побажав усім міцного здоров’я, життєвої наснаги, бадьорості духу, добробуту та миру.
Про трагічні сторінки нашого часу, мужність та відвагу наших земляків розповів учасник бойових дій, полковник запасу, голова ГО «Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО, Збройних сил, інвалідів війни, учасників бойових дій, локальних конфліктів і миротворчих місій та волонтерів» Володимир ПОЛЯКОВ. Особливу увагу підростаючої молоді сьогодні привернула виставка військових експонатів та засобів захисту, яку презентував Володимир Юрійович. Всі бажаючі змогли дізнатися історію кожного експоната, представленого на виставці, а також приміряти на себе захисне спорядження.
Захист рідної землі завжди був справою честі, адже сьогодні на захист власної землі став практично кожен українець. Підростаюче покоління повинно знати правдиву історію, пам’ятати своїх героїв, а особливо у наш час. День захисника України буде їм нагадувати про відвагу та заслуги їх земляків, тих хто бореться та захищає їхнє майбутнє.
По завершенню заходу присутні вшанували подвиг славних синів України хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятного знаку.

Наверх ↑