Відбулося розширене засідання колегії Кременчуцької районної державної адміністрації

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося розширене засідання колегії Кременчуцької районної державної адміністрації

27 лютого  у  великому залі  адмінбудівлі відбулося розширене засідання колегії Кременчуцької районної державної адміністрації. В рамках проведення колегії  виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК представив публічний звіт про підсумки діяльності райдержадміністрації за 2018 рік.

На заході були присутні члени колегії, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники районних установ, підприємств, організацій, депутати районної ради, сільські голови, керівники сільськогосподарських та фермерських господарств, керівники закладів освіти, культури, завідувачі амбулаторій та ФАПів та представники ЗМІ.

Відповідно до Регламенту публічного звіту була презентована інформація про проведені заходи, виконані завдання та їх результати,  про використання коштів з районного бюджету та інші питання щодо діяльності органів виконавчої влади. Також  були заслухані питання про підсумки роботи із зверненням громадян за 2018 рік у відповідальності до положень Указу Президента України від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові заходи щодо звернення до органів місцевого самоврядування», про стан виконання структурними підрозділами райдержадміністрації, територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами Президента України, розпоряджень і доручень голів облдержадміністрації та райдержадміністрації  за підсумками 2018 року, про роботу з персоналом та дотримання законодавства  про державну службу у 2018 році.

 В ході засідання колегії  на порядку денному було розглянуто  питання про дотримання вимог Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”. З даного  питання поінформував усіх присутніх завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Олександр МАЗ.

Підбиваючи підсумки роботи за 2018 рік,  виконувач обов'язків голови райдержадміністрації  наголосив, що тільки завдяки  тісній взаємодії  та об’єднанню  зусиль всіх гілок влади навколо спільних проблем та інтересів забезпечено досягнення зазначених позитивних результатів. У своєму виступі він зазначив: «Робота районної державної адміністрації була і надалі буде спрямовуватись на виконання покладених на неї завдань і, в першу чергу, на забезпечення виконання планів соціально-економічного розвитку району. Першочерговими завданнями на 2019 рік є збільшення обсягів виробництва сільськогосподарської продукції за допомогою відновлення зрошення, запровадження об’єктів альтернативних видів енергетики, створення привабливого інвестиційного клімату, розвитку «зеленого туризму», що забезпечить розбудову інфраструктури району та покращить добробут наших громадян».

 

Наверх ↑