Відбулося засідання комісії з питань фомування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2019 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося засідання комісії з питань фомування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування у 2019 році субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам

12 серпня у малому залі адмінбудинку відбулося засідання місцевої комісії з формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції за напрямами, передбаченими пунктом 4 Порядку і умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сирті та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, яке провів заступник голови райдержадміністрації Євгеній КОЛЕСНИК. 

В ході проведення комісії начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, член комісії Віктор ПРИХОДЬКО ознайомив присутніх з основними нормами Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету.
Начальник служби у справах дітей, заступник голови комісії Світлана ТАЦЕНЮК поінформувала членів комісії про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку за місцем свого походження.
Начальник відділу соціальної роботи Кременчуцького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді , член комісії Галина МЕЛЬНИКОВА повідомила про осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку. 
Під час обговорення, були проаналізовані документи, розглянуто кандидатури та сформовано відповідний список для формування пропозицій стосовно потреби для отримання грошової компенсації для придбання житла, враховуючи черговість. Також було сформовано пропозиції стосовно потреби щодо спрямування субвенції на виплату компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. В ході проведення комісії був затверджений список до якого увійшли дві особи із числа дітей-сиріт та дітей-позбавлених батьківського піклування, що проживають на території Камʼянопотоківської та Білецьківської сільських рад та перебувають на обліку громадян і потребують поліпшення житлових умов.
Голова комісії Євгеній КОЛЕСНИК акцентував увагу членів комісії на чіткому дотриманні термінів, передбачених Порядком та умовами, виконанні доручень, даних головою обласної державної адміністрації, щодо подання до Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації пропозицій та відповідних документів.

Наверх ↑