Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

19 вересня у малому залі адмінбудинку відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК.

На засіданні були присутні  члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівники спеціалізованих служб району та представники об’єднаних територіальних громад району.

На порядку денному розглядалися питання: 1.Про підготовку об'єктів господарства, транспорту, енергозабезпечення, зв'язку та соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років; 2.Про забезпечення населення району засобами радіаційного та хімічного захисту; 3. Про підсумки купального сезону 2019 року на території Кременчуцького району; 4. Про протипожежний стан об'єктів зернозаготівельних  та зернопереробних  підприємств району; 5. Про стан утримання джерел зовнішнього протипожежного водопостачання району.

За результатами обговорення виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК дав доручення відповідальним виконавцям.

 

Наверх ↑