Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

03 березня у малому залі адмінбудинку відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК.

На засіданні були присутні  члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівники спеціалізованих служб району та сільські голови району.

На порядку денному розглядалися питання: про стан готовності органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, комунальних та аварійно-рятувальної служб області до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2020 році; стан безпеки на автомобільних шляхах району та заходи щодо його покращення. Запобігання виникнення НС при перевезенні пасажирів на території району; про вжиті заходи та усунення виявлених недоліків під час перевірки Кременчуцьким управлінням ГУ ДСНС України в Полтавській області закладів освіти і медицини; щодо недопущення випадків занесення та поширення захворювань, спричинених новим короновірусом 2019-nCoV, на території району.

Під час проведення засідання були розглянуті основні проблемні питання та заходи, які необхідно вжити для належного забезпечення життєдіяльності населення району та запобігання несприятливих наслідків. 

За результатами обговорення виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК дав доручення відповідальним виконавцям.

 

 

 

Наверх ↑