Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Версія для друкуВерсія для друку

Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

17 квітня у малому залі адмінбудинку відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК.

На засіданні були присутні  члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, керівники спеціалізованих служб району та представники об’єднаних територіальних громад району.

На порядку денному розглядалися питання: 1. Про дотримання вимог безпеки під час проведення весняно-польових робіт суб’єктами господарювання агропромислового комплексу району та

2. Про підготовку до купального сезону 2019 року та літнього відпочинку і оздоровлення дітей, визначення, облік та обладнання місць масового відпочинку населення на водоймах району.

По першому питанню присутніх інформував Олександр КОВАЛЬ начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації, по другому питанню доповів Юрій САХНО головний фахівець відділу цивільного захисту Кременчуцького МРУ ГУ ДСНС України у Полтавській області.

За результатами обговорення виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК дав доручення відповідальним виконавцям.

 

Наверх ↑