Відбувся районний захід, присвячений Міжнародному дню волонтера

Версія для друкуВерсія для друку

 Відбувся районний захід до Міжнародного дня волонтера" Разом - ми сила"

05 грудня голова райдержадміністрації Андрій БЕЗКОРОВАЙНИЙ взяв участь в урочистостях з нагоди Міжнародного дня волонтера, які відбулися в адмінбудинку. 

Керівник району звернувся з теплими словами вітання до волонтерів і подякував їм за доброту, безкорисливість та сміливість.
Під час заходу Андрій Анатолійович нагородив волонтерів Почесними грамотами Кременчуцької районної державної адміністрації за активну громадську позицію та волонтерську діяльність патріотизм, посильну допомогу і підтримку військовослужбовців в зоні АТО та з нагоди Міжнародного дня волонтера.
Окремі слова вдячності було адресовано найменшим волонтерам та їхнім керівникам – учням загальноосвітніх закладів району та їх викладачам за турботливу діяльність і небайдужість. 
З гордістю про учнів та педагогічний колектив закладів освіти Кременчуцького району говорила Оксана СЕМЕРЯНІН – начальник відділу освіти, молоді та спорту Кременчуцької районної державної адміністрації. 
Своєю активною громадською позицією та небайдужістю поділилися з усіма присутніми: Леонід ХАРЧЕНКО - голова волонтерської організації «АТО-Майдан-Кременчук, Ніна РЕВА - керівник волонтерської групи «Волонтер – це стан душі» та Надія КРИВОНОС - волонтер Новознам’янської об’єднаної територіальної громади.
А кращим подарунком до свята стали слова великої вдячності та гарна пісня. Разом ми - сила! Наша спільна мета бути єдними у квітучій і незалежній країні.

 

Наверх ↑