Вітаємо з професійним святом Днем працівника лісу

Версія для друкуВерсія для друку

Вітаємо з професійним святом Днем працівника лісу

Ліс - ось справжій, живий скарб нашої землі. Ліс - це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок, а безконтрольна вирубка лісу несе в собі значні проблеми, які можуть торкнутися практично кожного. 

У третю неділю вересня своє професійне свято відзначають люди, які піклуються про лісові багатства та сприяють їхньому раціональному використанню. Це люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві та справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. Цей день звертає увагу всіх людей на необхідність турботи про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, адже ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи і людської праці, що має важливе економічне і екологічне значення.
Зміцнюючи своєю невтомною і наполегливою працею лісовий фонд України, лісівники вносять вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.
В наш час особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для прийдешніх поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни.
З нагоди свята бажаємо вам, шановні працівники лісового господарства, нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку.

Кременчуцька районна державна адміністрація

 

 

 

 

Наверх ↑