Вітання з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Версія для друкуВерсія для друку

Вітання з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Працівники культури та майстри народного мистецтва - це ті люди, які мають почесну місію – зберегти і пронести крізь віки наші святині. Своєю творчою майстерністю зберігають, примножують та популяризують надбання, що перейшли нам у спадок від предків. Їх творчий потенціал та активна громадська позиція збагачує народну та професійну культуру рясними і вродливими духовними здобутками.

9 листопада з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва у приміщенні Кременчуцької районної державної адміністрації відбулися урочисті заходи. 
Сьогодні з професійним  святом працівників культури та майстрів народного мистецтва нашого району вітали виконувач обов'язків голови райдержадміністрації Олександр ТЮТЮННИК, заступник голови районної ради Едуард СКЛЯРЕВСЬКИЙ, начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана СЕМЕРЯНІН, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді райдержадміністрації Сергій КАЧКОВСЬКИЙ та завідувач сектору культури та туризму райдержадміністрації Тетяна ГАВРИКОВА. 
Усім, хто завітав до святкової зали відомо, що мистецтвом слова, пісні, музики, танцю, організацією масових заходів працівники культурної ниви піднімають над буденністю значимість людини, яка творить і розбудовує нашу українську державу, а аматорське мистецтво у всі часи було і залишається справжнім та щирим. 
З нагоди свята найкращих працівників культури та аматорів сцени було нагороджено почесними грамотами та грамотами райдержадміністрації. Захід пройшов у неймовірно душевній атмосфері, приємним подарунком стали запальні пісні від талановитих виконавців.

 

Наверх ↑