з 05.02.2018 по 09.02.2018

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

5 лютого у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання Комітету забезпечення доступності для інвалідів та інших маломобільних груп населення до соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур при облдержадміністрації щодо реалізації стратегії державної політики в розрізі вимог Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення. 

5 лютого у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації відбулося засідання правління ГО «Сім’ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини». Під час зустрічі присутні обговорили ряд важливих питань щодо соціальної допомоги членам родин загиблих військових, оздоровлення, надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, перевезення в громадському транспорті та  вирішення інших питань, що турбують зазначену категорію громадян.

6 лютого у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду з питань використання коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в 2018 році.

7 лютого у м.Полтаві за участю першого заступника голови обласної ради Є.Холода, заступника голови обласної ради А.Ханка  відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму. Розглянуто питання «Про виконання обласної Програми з реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2015-2019 роки у 2017 році та визначення пріоритетних напрямів у 2018 році», «Про надання згоди на прийняття майна у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області», «Про звернення депутата Миргородської міської ради Ніколаєнка В.Л. щодо можливості проведення обласних змагань з туризму серед депутатів усіх рівнів у 2018 році».

7 лютого у м.Полтаві директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації В.Пилипенко провела засідання Експертної ради з випуску соціально значущих книг місцевих авторів. За підсумками розгляду ухвалено відповідні рішення.

8 лютого у с. Омельник Кременчуцького району на базі Омельницького ліцею за участю заступника Міністра освіти і науки України П.Хобзея, заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, представників освітян краю відбулося ІІ розширене засідання навчально-консультативної робочої групи «Координаційної ради з підтримки та розвитку об’єднаних територіальних громад Полтавської області» з напрямку «Удосконалення мережі освітніх закладів» за темою «Полтавська платформа інноваційних практик створення сучасного освітнього середовища в об’єднаних територіальних громадах».

8 лютого у м.Полтаві голова  В.Головко за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів термінову нараду з приводу, нібито, незаконних дій навколо державного підприємства «Чутове». Потому на власній сторінці у мережі Фейсбук В.Головко наголосив, що «два роки зазначене підприємство очолює С.Хмара, який звернувся за допомогою до обласної влади. Проти нього правоохоронні органи ведуть слідчі дії, суди Донеччини виносять ухвали про обшуки і вилучення документів, йому погрожують невідомі по телефону. Підкреслю, що колишній керівник ДП «Чутове» А.Дуленко, який довів підприємство до жалюгідного стану, нині гуляє на свободі. Про цю ситуацію доповідатиму сьогодні Прем’єр-міністру України В.Гройсману. Вважаю дії СБУ щодо ДП «Чутове» та С.Хмари незаконними і такими, які паплюжать державну політику, направлену на сприяння розвитку бізнесу. Вважаю, що правоохоронні органи повинні повернути всі вилучені документи у підприємства та вибачитися перед керівником».

8 лютого у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, начальника ГУНП у Полтавській області А.Замахіна відбулася нарада за підсумками роботи ГУ ДСНС України у Полтавській за 2017 рік. Заслухано звіт керівника підрозділу про стан службової діяльності у 2017 році та завдання на 2018 рік.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑