з 15.01.2018 по 19.01.2018

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

15 січня у м.Полтаві на нараді в голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про хід створення та розвитку госпітальних округів в області на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 22.03.2017 № 198 «Про затвердження переліку та складу госпітальних округів Полтавської області»», «Про підсумки функціонування системи цивільного захисту області та завдання на 2018 рік», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні ситуації та небезпечні події, які виникли на території області». За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

  * * *

16 січня у м.Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький провів обласну селекторну нараду із головами райдержадміністрацій області щодо утримання доріг місцевого значення у зимовий період.

* * *

17 січня у м.Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко та заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий взяли участь у позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з питання щодо ускладнення погодних умов на території України, яку у відеорежимі провів Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Г.Зубко. Обговорено питання про забезпечення ефективного функціонування всіх служб на місцях у разі ускладнення погодних умов і погіршення ситуацій на дорогах, раціональне використання наявної техніки, минулорічного практичного досвіду протидії негоді тощо.

* * *

17 січня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулася презентація ТОВ «Науково-виробниче об’єднання «Екософт» проекту «Питна вода 2017-2020». Мета заходу - розповсюдження інформації про важливість забезпечення населення Полтавщини чистою питною водою та представлення можливостей у виконанні проектів будь-якої складності.

* * *

17 січня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло спільно з директором Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації В.Лисаком, головами райдержадміністрацій взяв участь в он-лайн нараді щодо виконання першочергових заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, яку провів заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Л.Парцхаладзе.

                                                  * * *

17 січня у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий на виконання доручення голови облдержадміністрації В.Головка провів обласну он-лайн нараду з головами райдержадміністрацій, де обговорено питання ефективного забезпечення протидії негоді в регіоні з метою забезпечення безперебійного руху транспортних засобів, зокрема, цілодобове чергування відповідних дорожніх механізмів та відповідальних працівників, ліквідація зимової слизькості, заготовлення відповідної піщано-сольової суміші, розгортання штабів оперативного реагування та пунктів обігріву на території області тощо.

* * *

18 січня у м.Полтаві за сприяння управління культури облдержадміністрації проведено історичний  урок  єднання до Дня Соборності України.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑