з 18 по 22

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

18 грудня у м.Полтаві голова обласної ради О.Біленький за участю голови облдержадміністрації В.Головка провів засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради.

* * *

18 грудня у м.Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого, заступника голови обласної ради А.Ханка відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування, де розглянуто низку профільних питань, які планується внести до порядку денного другого пленарного засідання вісімнадцятої сесії обласної ради.

* * *

19 грудня у м.Полтаві заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь провів навчання членів дільничних виборчих комісій щодо виборів в ОТГ.

* * *

19 грудня у м.Полтаві за участю заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації М.Білоконя, представників Генштабу ЗСУ, працівників структурних підрозділів облдержадміністрації, які відповідальні за ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних,  відбулася Координаційна нарада щодо перевірки стану військового обліку призовників і військовозобов’язаних у Полтавській області.

* * *

20 грудня у м.Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, духовенства відбувся Різдвяний молитовний сніданок. В.Головко подякував департаментам та управлінням Полтавської облдержадміністрації за плідну роботу у 2017 році та побажав розвиватися далі, працювати ще результативніше у 2018 році.

* * *

20 грудня у м.Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та управління майном, де розглянуто питання «Про Програму економічного та соціального розвитку Полтавської області на 2018 рік», «Про план заходів з реалізації Стратегії розвитку Полтавської області на період 2018-2020 років», «Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013-2020 роки», «Про затвердження Обласної програми забезпечення молоді житлом на 2018-2022 роки» та низка інших.

* * *

22 грудня у м.Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка та його заступників, голів РДА та районних рад, лідера ПП СДП, народного депутата України С.Капліна, представників громадськості відбулося друге пленарне засідання вісімнадцятої сесії Полтавської обласної ради сьомого скликання, яке провів голова обласної ради О.Біленький. 

* * *

22 грудня у м.Полтаві біля адміністративного приміщення обласної ради та облдержадміністрації за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького відбулася урочиста передача патрульним поліцейським регіону 12 нових службових автомобілів.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑