з 20.11.2017 по 25.11.2017

Версія для друкуВерсія для друку

Хроніка обласних новин

20 листопада у м.Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про реалізацію вимог Конвенції ООН щодо прав осіб з інвалідністю: безбар’єрність – шлях до рівних можливостей», «Про реалізацію на території області Урядової програми «Доступні ліки», «Про роботу оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів». За підсумками розгляду дано відповідні доручення. У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

 

* * *

20 листопада у м.Полтаві з нагоди Дня Гідності та Свободи за участю голови облдержадміністрації В.Головка, рідних та близьких загиблих Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, представників громадськості та ЗМІ відбулося покладання квітів до могил загиблих учасників АТО на Алеї Героїв Центрального міського кладовища.

* * *

21 листопада у м.Полтаві біля адмінбудівлі облдержадміністрації за участю керівництва області, учасників АТО, представників громадськості, студентської молоді та ЗМІ відбулося Народне віче та покладання квітів до меморіальних знаків Героям Небесної Сотні та полеглим учасникам АТО, молебень з нагоди Дня Гідності та Свободи. Під час заходу оприлюднено відеоматеріали подій чотирьохрічної давнини, персонально вшановано активних учасників Революції Гідності, відбулася концертна програма

* * *

21 листопада голова Полтавської облдержадміністрації В.Головко спільно з начальником Служби автомобільних доріг у Полтавській області В.Трояновським та керівниками причетних обласних служб і підрядних організацій  у ході робочої поїздки до Кобеляцького району провів у с.Бутенки виробничу нараду з питань реалізації державного інвестиційного проекту «Розвиток автомобільної дороги Р-52 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка». Оглянуто місце будівництва транспортної розв’язки та шляхопроводу через залізницю, обговорено робочі питання здійснення будівельних робіт, дано відповідні доручення.

 

* * *

22 листопада у м.Полтаві  голова обласної ради О.Біленький зустрівся з подружжям Оленою та Дмитром Чикуровими, які є активними учасниками спортивних змагань з марафонського бігу та гідно представляють Полтавщину на престижних змаганнях, та відгукнувшись на відповідне звернення спортсменів, вручив їм  подарунок – прапор міста Полтави.

 

* * *

22 листопада у м.Миргород за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбувся виїзний семінар-нарада Мінсоцполітики України за темою «Формування інтегрованої системи соціальних послуг в умовах децентралізації: сучасна практика та перспективи»

* * *

22 листопада у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації М.Білокінь провів засідання комісії з оцінки корупційних ризиків діяльності облдержадміністрації. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *

23 листопада на Полтавщині з робочою поїдкою перебував Прем’єр-міністр України В.Гройсман, який у супроводі голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, голови Правління ПАТ «Укргазвидобування» О.Прохоренка, голови правління CROSCO (Хорватія) І.Кругляка, керівників правоохоронних структур регіону ознайомився з роботою бурових свердловин та сучасного устаткування хорватського виробництва на об’єктах газовидобувників у районі с. Сенча Лохвицького району.

* * *

23 листопада у  Полтавському краєзнавчому музеї ім. В.Кричевського за участю заступника голови облдержадміністрації М.Білоконя, представників наукової та творчої інтелігенції відбулася презентація «Зводу пам’яток історії та культури України Полтавська область: Шишацький район».

* * *

25 листопада у с. Мгар Лубенського району відбувся мітинг-реквієм біля Меморіалу скорботи «Голодомор-33» з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів. У заході взяв участь заступник голови облдержадміністрації    М.І. Білокінь.

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑