З 27.11.2017 по 01.12.2017

Версія для друкуВерсія для друку

ХРОНІКА  ОБЛАСНИХ  НОВИН

* * *

27 листопада у м.Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко за участю голів РДА, керівників структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду щодо підготовки проекту бюджету області на 2018 рік. За підсумками обговорення вказаного питання дано відповідні доручення. У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.

* * *

27 листопада у м.Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії з питань розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.

* * *

28 листопада голова облдержадміністрації В.Головко у ході робочої поїздки до м.Кременчук провів нараду за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, керівників Кременчуцького району, Кременчуцького міського голови В.Малецького, керівників промислових підприємств щодо можливого придбання малої комунальної техніки. У ході роботи обговорено програми відшкодування, підтримки фермерів, переваги об'єднання в територіальні громади у частині використання комунальної техніки тощо. Наголошено, що машинобудування на Полтавщині досить якісне і доступніше, ніж аналоги з-за кордону. Потому В.Головко взяв участь у виставкових заходах з демонстрації малої комунальної техніки виробництва місцевих машинобудівників.

* * *

28 листопада голова облдержадміністрації В.Головко у ході робочої поїздки до м.Глобине спільно з керівниками району та міста взяв участь у відкритті нового ЦНАПу. Наголошено, що Центр оснащений сучасно технікою та є максимально комфортним для людей. Усі робітники пройшли спеціальну підготовку і отримали сертифікати. Тепер мешканці громади можуть отримувати якісні адміністративні послуги.

* * *

29 листопада у м.Полтаві за участю голови обласної ради О.Біленького, першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації відбулася нарада щодо діяльності ПАТ «Укргазвидобування» на території Полтавської області.

* * *

30 листопада у м.Полтаві з робочою поїздкою перебував Міністр соціальної політики України А.Рева, який спільно з головою облдержадміністрації В.Головком, представниками Міністерства соціальної політики України, Державної служби зайнятості України, бізнесу, волонтерських, громадських організацій, учасників пілотного проекту, головами ОТГ взяв участь у засіданні «круглого столу» за темою «Нові можливості для кожного: як повернути на ринок праці дієздатних безробітних» в рамках реалізації пілотного проекту за підтримки Світового банку «Рука допомоги». Обговорено питання «Державна соціальна допомога працездатним малозабезпеченим: захист чи демотивація?», «Стимул для бізнесу до працевлаштування безробітних: які вони мають бути», «Організація громадських робіт в регіоні: фінансове забезпечення та залучення безробітних», «Перспективні механізми повернення довготривалих безробітних на ринок праці». Потому в ОКІА «Новини Полтавщини» А.Рева та В.Головко провели спільну прес-конференцію для представників центральних та регіональних ЗМІ.

* * *

30 листопада на Полтавщині з робочою поїздкою перебував заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Л.Парцхаладзе, який у супроводі першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького відвідав комунальну установу «Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» та провів виїзну нараду Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з питань створення сучасних медичних амбулаторій в рамках реформи первинної медичної допомоги в сільській місцевості.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю

облдержадміністрації

Наверх ↑