За інформацією обласного управління Державної фіскальної служби, на Полтавщині з початку року офіційно оформлено понад 700 працівників

Версія для друкуВерсія для друку

За інформацією обласного управління Державної фіскальної служби, на Полтавщині з початку року офіційно оформлено понад 700 працівників

Упродовж січня-жовтня 2018 року по 41 суб’єкту господарювання були виявлені порушення податкового та іншого законодавства під час виплати заробітної плати та інших доходів громадянам. Про це розповіла заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби у Полтавській області Жанна Кузнецова.

За результатами проведених фахівцями управління податків і зборів з фізичних осіб обласного управління ДФС документальних перевірок було додатково донараховано понад 7 млн. грн податкових зобов’язань по податку на доходи фізичних осіб, майже 1,35 млн. грн єдиного внеску і 489,4 тис. гривень військового збору.

Крім того, завдяки вжитим органами Державної фіскальної служби Полтавщини заходам упродовж десяти місяців 2018 року суб’єктами господарювання було додатково оформлено трудові відносини із 703 працівниками, що забезпечило додаткові надходження податку на доходи фізичних осіб у сумі 468,5 тис. грн, єдиного внеску – 573,5 тис. грн та військового збору – 39 тис. грн. До державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності додатково залучено 94 особи.

За словами Жанни Кузнецової, в ході спільних контрольно-перевірочних заходів з Управлінням Держпраці у Полтавській області в жовтні поточного року в 7 суб’єктів господарювання виявлено 15 неоформлених найманих працівників та 7 співробітників, які працювали за договорами ЦПХ, що мають ознаки трудових. Крім того, 5 суб’єктів господарювання під час контрольно-перевірочних заходів додатково оформили трудові відносини з 49 працівниками.

Головне управління ДФС у Полтавській області

 

 

Наверх ↑