Жінок, які пожертвували найдорожчим - життям своїх рідних, привітали з Днем матері

Версія для друкуВерсія для друку

Жінок, які пожертвували найдорожчим - життям своїх рідних, привітали з Днем матері

За час Євромайдану сотні, а за 4 роки українсько-російської війни вже декілька тисяч матерів втратили своїх синів. Вони виховали справжніх захисників та віддали Україні найдорожче, тому заслуговують на особливу увагу. На превеликий жаль, в нашому районі є жінки, які втратили своїх рідних, але які стали Героями, що віддали своє життя захищаючи незалежність та суверенітет нашої Батьківщини на сході України.

11 травня Віктор ПРИХОДЬКО начальник управління соціального захисту населення Кременчуцької районної державної адміністрації спільно з головою ради Кременчуцької районної організації ветеранів Олексієм ЩЕРБУХОЮ та заступником голови Омельницької сільської ради Оленою ЛАГАЙ завітали у родини загиблих воїнів, щоб привітати їх з Міжнародним днем сім’ї та Днем Матері.
Сьогодні відвідали Віру ПАНЮТУ - матір загиблого Сергія КОБІЦЬКОГО, Валентину ІВАНЕЦЬ - матір Ігоря СЕНЕЧКО та дружину загиблого Олександра КАРПЕНКО Людмилу КАРПЕНКО.
У ході спілкування з матерями, виразили свої співчуття та підтримку, подякували за неоціненний внесок у виховання гідних захисників та вручили подарунки до свята.

На адресу жінок пролунало багато теплих слів і щирих побажань. Нехай зігріває Вас повага та турбота від людей, бо Ваш біль - це біль кожного, всієї країни.

 

 

Наверх ↑