з 03.07.2017 по 06.07.2017

Версія для друкуВерсія для друку

3 липня у Полтавській облдержадміністрації на нараді у в.о. голови облдержадміністрації А.Пісоцького за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних служб розглянуто питання «Про об’єкти незавершеного будівництва, що обліковуються на балансі управління капітального будівництва облдержадміністрації», «Про заходи щодо забезпечення продовольчої безпеки та стабільності ситуації на ринку хліба в області на 2017/18 маркетинговий рік», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області». За підсумком розгляду дано відповідні доручення. У нараді взяв участь голова обласної ради О.Біленький.
* * *
3 липня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький за участю представників Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації провів засідання обласної Координаційної ради з моніторингу реалізації в Полтавській області проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».
* * *
3 липня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький взяв участь у засіданні президії обласної ради, яке провів голова обласної ради О.Біленький. Обговорено низку питань, які будуть внесені на розгляд чергової сесії обласної ради.
* * *
4 липня у Шишацькому районі на базі Центру органічного землеробства ПП «Агроекологія» за участю голови облдержадміністрації В.Головка, заступника Міністра аграрної політики та продовольства України О.Трофімцевої, генерального директора ПП «Агроекологія» Г.Лук’яненка, менеджера програм (Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO)) Б.Єггін, представників вітчизняних та іноземних агрофірм, які спеціалізуються у галузі екологічного агровиробництва (АБА «Астра», ТОВ «Цеппелін Україна» та інших) відбулися заходи у рамках Дня органічного поля. Презентовано моделі органічного землеробства ПП «Агроекологія».
* * *
4 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у селекторній нараді Міністерства охорони здоров’я України.
* * *
4 липня заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь у ході робочої поїздки до Глобинського району взяв участь у роботі виїзної конкурсної комісії облдержадміністрації на заняття вакантної посади заступника голови Глобинської райдержадміністрації.
* * *
5 липня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, першого заступника голови облдержадміністрації А.Пісоцького, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації І.Іщенко, керівників окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, промислових підприємств, установ та організацій області відбулося спільне засідання Ради Полтавського регіонального відділення УСПП та правління Полтавського обласного об’єднання роботодавців. Обговорено ситуацію в промисловому комплексі області.
* * *
5 липня у місті Полтаві голова обласної ради О.Біленький провів особистий прийом громадян.
* * *
5 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло у ході робочої поїздки до міста Гадяч провів нараду з головами селищних рад Гадяцького району, депутатами районної ради, головними лікарями ЦРЛ та КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги».
* * *
5 липня у Полтавській облдержадміністрації за участю заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації М.Білоконя відбулося навчання представників структурних підрозділів облдержадміністрації щодо ознайомлення з порядком інформування НАЗК про відкриття валютного рахунку в установі банку-нерезидента та порядку повідомлення про суттєві зміни в майновому стані.
* * *
5 липня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації О.Пругла відбулося засідання колегії управління містобудування та архітектури облдержадміністрації. Підбито підсумки роботи за перше півріччя та визначено пріоритетні напрямки подальшої діяльності.
* * *
6 липня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання обласної координаційної ради з контролю за виконанням заходів з підготовки народного господарства області до роботи в осінньо-зимовий період 2017/18 року. За підсумками роботи ухвалено відповідні рішення.
* * *
6 липня у місті Полтаві заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб провів нараду з питань організації та проведення заходів щодо вшанування пам’яті українського державного, військового та політичного діяча, голови Директорії, Головного отамана військ УНР Симона Петлюри. Обговорено робочий план заходів, дано відповідні доручення.
* * *
6 липня у місті Полтаві за участю заступника голови облдержадміністрації Р.Товстого відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин. Розглянуто питання «Про внесення змін до Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року».

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
облдержадміністрації

Наверх ↑