з 04.09.2017 по 08.08.2017

Версія для друкуВерсія для друку

4 вересня у місті Полтаві на нараді у голови облдержадміністрації В.Головка за участю керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації та обласних служб розглянуто питання «Про хід виконання Програми підтримки населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Полтавської області для виконання заходів з енергозбереження на 2015-2020 роки», «Про діяльність Територіального управління Державної судової адміністрації України в Полтавській області в умовах проведення реформування судової системи України», «Про створення місцевих систем оповіщення як складових частин системи оповіщення області в умовах адміністративно-територіальної реформи», «Про стан техногенно-екологічної безпеки, надзвичайні події та ситуації, які виникли на території області». За підсумками роботи дано відповідні доручення.
                                                                                                        * * *
5 вересня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у відео-нараді в режимі on-line з представниками органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування з актуальних питань регіонального розвитку та розвитку інфраструктури об’єднаних територіальних громад, яку провів заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Л.Парцхаладзе.
                                                                                                          * * *
5 вересня у місті Полтаві за участю голови обласної ради О.Біленького відбулося засідання Полтавської обласної Асоціації органів місцевого самоврядування, де ухвалено звернення до Президента України, Уряду та Верховної Ради України щодо необхідності підтримки Реформи децентралізації та необхідності приведення у відповідність земельного законодавства, що дасть місцевим радам необхідні інструменти для розвитку. Зокрема, можливість вільно використовувати один із найважливіших ресурсів — землю. Та, відповідно, посилить контроль і відповідальність за її використанням. Потому в ОКІА «Новини Полтавщини» відбулася прес-конференція О.Біленького, де він поінформував журналістів про зазначені рішення.
                                                                                                           * * *
6 вересня у місті Полтаві заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь провів особистий прийом громадян.
                                                                                                           * * *
7 вересня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло взяв участь у селекторній нараді Мінрегіону України з питань підготовки житлово-комунального господарства, підприємств паливно-енергетичного комплексу, об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період та виконання планів заходів з підготовки до опалювального сезону 2017/18 року.
                                                                                                            * * *
8 вересня на Полтавщині у місті Зіньків за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, народного депутата України О.Кулініча керівництва району, представників громадськості, ЗМІ відбулися відкриття відремонтованої об’їзної дороги навколо м.Зінькова, огляд опорного закладу «Зінківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Зіньківської районної ради Полтавської області», гуртожитку Зіньківського аграрного ліцею, Зіньківської центральної районної лікарні, спортивного стадіону «Старт». Потому відбулися урочисті заходи з нагоди 74-ї річниці визволення м.Зіньків від нацистських загарбників та Дня міста.
                                                                                                              * * *
8 вересня у місті Полтаві за участю голови облдержадміністрації В.Головка, голови обласної ради О.Біленького, заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації М.Білоконя, представників структурних підрозділів облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування відбулися спортивні змагання у трьох видах спорту: волейбол, теніс та міні-футбол. 
                                                                                                               * * *
8 вересня у місті Полтаві заступник голови облдержадміністрації О.Пругло провів засідання комісії для вирішення питань реалізації пілотного проекту з залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. За результатами роботи ухвалено відповідні рішення.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

Наверх ↑