з 08.08.2017 по 10.08.2017

Версія для друкуВерсія для друку

8 серпня у місті Полтаві за участю заступника голови О.Пругла, заступника обласного прокурора А.Савенка, директора Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Л.Харченко відбулася нарада щодо проблемних питань дотримання законодавства при розпорядженні та використанні земель освіти.
* * *
9 серпня у місті Полтаві голова облержадміністрації В.Головко спільно з головою обласної ради О.Біленьким, першим заступником голови облдержадміністрації А.Пісоцьким зустрівся з Надзвичайним і Повноважним послом Швеції в Україні паном Мартіном Хагстрьомом та обговорив питання двостороннього співробітництва у сфері економіки.
* * *
9 серпня у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко, голова обласної ради О.Біленький, перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький, заступник голови облдержадміністрації Р.Товстий взяли участь в урочистій зустрічі переможця з тайського боксу X Всесвітніх ігор 2017 у Польщі (м. Вроцлав) О.Приймачова.
* * *
9 серпня у місті Полтаві перший заступник голови облдержадміністрації А.Пісоцький спільно з начальником Головного управління ДСНС України у Полтавській області В.Салогубом провів зустріч з представниками японської корпорації NEC - керівником відділу продажів IT-рішень макрорегіону CIS NEC Corporation Ватару Іріє та представником корпорації в Україні Юрієм Борисенком. Гості підготували презентацію своєї компанії та новітніх ІТ рішень у сфері безпеки, зокрема, високопродуктивний інструмент, завдяки якому можна розпізнавати обличчя людей. Представники NEC пообіцяли розробити адаптовані спеціально для Полтавщини пропозиції, з урахуванням специфіки середовища, кількості населення та процесів реформування, які зараз відбуваються.
* * *
10 серпня у місті Полтаві голова облдержадміністрації В.Головко спільно з першим заступником голови обласної ради Є.Холодом, першим заступником голови облдержадміністрації А.Пісоцьким взяв участь у Молитовному сніданку за участю керівників провідних християнських конфесій регіону, представників бізнесу, діячів культури та громадськості.
* * *
10 серпня заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації М.Білокінь у ході робочої поїздки до Миргородського району у селищі Великі Сорочинці за участю голів райдержадміністрацій, керівників причетних структурних підрозділів облдержадміністрації провів нараду з питань підготовки та проведення цьогорічного Сорочинського ярмарку. За підсумками розгляду дано відповідні доручення.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю 
облдержадміністрації

 

Наверх ↑